Om mig

Lite mer om mig själv

Jag är utbildad friskvårdskonsulent och medicinsk laserterapeut, jobbar mestadels med massage, både ute på företag och i mina arbetslokaler.

Jag har jobbat med näring och hälsa i över 15 år och kände 2009 att jag ville få lite mer kunskap, så jag satte mig i skolbänken på gamla dar och började läsa friskvårdskonsulents KY-utbildning som varade i 2 år.

Det är inget jag ångrat, för det har hjälpt mig otroligt mycket i min egen personliga utveckling samt även att kunna bemöta, förstå och kunna jobba med människor på ett bra sätt.

Jag jobbar även som social entreprenör där vi utvecklar ledare och ledarskap inom socialt entreprenörskap samtidigt som vi hjälper undernärda barn med näring runt om i världen.

Min passion ligger även i min träning, det behövs för att hålla kroppen stark med tanke på det arbete jag har men även för att må bra. Jag tränar själv kettlebells, TRX samt funktionell träning.

Jag brinner för att hjälpa andra människor med sin hälsa och välmående!

En annan passion jag har, är att jobba med barn med övervikt. Jag anser att det är viktigt att ta tag i detta i ett tidigt stadium för att undvika följdsjukdomar i vuxen ålder! Detta är något jag verkligen skulle vilja jobba mer med för att kunna hjälpa fler barn.