Massage

Massage till privatpersoner och företag

Massage 

Massage har många hälsofrämjande effekter på kroppen. Bland annat löser den upp muskelknutor, mjukar upp stela muskler, ökar blodcirkulationen, rensar musklerna från slaggprodukter, minskar stressnivån, släpper spänningshuvudvärk, minskar smärta för att nämna några.

Jag jobbar med djupgående muskelmassage med mycket fokus på triggerpunkterna. Detta är en lite mer behandlande massage än vad kanske många är vana vid, alltså ingen mjukmassage.

Massagen är inte en lyxgrej idag utan används för att ta bort de problem som finns samt i förebyggande syfte för att inte få problem med stelhet, smärta, ryggproblem, huvudvärk m.m. Många har idag ett stillasittande jobb vilket är väldigt påfrestande för kroppen, där kommer massagen väl till pass.

Massagen utför jag till både företag och privatpersoner i stora delar av Halland och Skåne.

Företag som anlitar mig är bl.a:
-Svensk Hytt Comfort AB, Laholm
-Balans Ekonomi
-Statkraft
-BRAFAB

Tänk dock på att:
Ej avbokad tid 24 timmar innan, debiteras med fullt pris!

Företagsmassage

Företagare har här ett utmärkt tillfälle att se om sin personalvård genom att investera i friskvård och framför allt massage till sina anställda. Genom att göra det så investerar ni samtidigt i ert företag då det kostar att ha sin personal sjukskriven, kanske på grund av sådant som ont i ryggen, ont i nacken eller axlar.

Företagsmassage borde vara obligatoriskt på varje arbetsplats, enligt min mening.

Jag kommer gärna ut till er arbetsplats och utför massage till er och era anställda på plats, enligt ett kontrakt/avtal som vi tillsammans tar fram.