Socialt Entreprenörskap

Varje år dör 5 miljoner barn under 5 års ålder av undernäring. Som social entreprenör jobbar vi med ett projekt som heter Mission 5 Million. Där hjälper vi undernärda barn runt om i världen att få näring. Genom 1 enkel handling kan du vara med att förändra ett barns liv.

När du förser dig själv och din familj med näring från Mannatech så går 1 månads förbrukning av näring automatiskt till ett undernärt barn någonstans i världen, utan att du behövt göra något extra arbete. Allt du behöver göra är att beställa en /flera produkter vilket du själv känner för, eller vilket behov du har, från Mannatech, så går 1 månads förbrukning till ett barn som behöver näring.

Jag och min familj är stolta att vara en del av Mannatech, där vi gör en skillnad för någon annan än bara oss själva, vi har ett syfte. Vi får näring själva samtidigt som vi vet att ett barn också får näring.

Vi håller även gratis föreläsningar om socialt entreprenörskap, vad det är, vad det innebär, hur vi jobbar, hur du kan hjälpa till att rädda barnen från att dö i förtid pga undernäring.

Gå gärna in på dessa sidor och kolla för mer info:

www.m5mfoundation.org

www.mannatech.com