Massage Halmstad

Massage till privatpersoner och företag

Massage Halmstad

Varmt välkommen på massage hos Hälsokampen, jag vänder mig till er i bland annat Halmstad. Massage har många hälsofrämjande effekter på kroppen. Bland annat löser den upp muskelknutor, mjukar upp stela muskler, ökar blodcirkulationen, rensar musklerna från slaggprodukter, minskar stressnivån, släpper spänningshuvudvärk, minskar smärta för att nämna några.

Jag jobbar med djupgående muskelmassage med mycket fokus på triggerpunkterna. Detta är en lite mer behandlande massage än vad kanske många är vana vid, alltså ingen mjukmassage.

Massage är inte en lyxgrej idag utan används för att ta bort de problem som finns men också i förebyggande syfte för att inte få problem med bland annat stelhet, smärta, ryggproblem, huvudvärk m.m. Många har idag ett stillasittande jobb vilket är väldigt påfrestande för kroppen, där kommer massagen väl till pass.

Massagen utför jag till både företag och privatpersoner i Halmstad och dess omnejd. 

Företag som anlitar mig är bl.a:
-UW-Elast Traryd
-Sparbanken Eken, Ryd
-Svensk Hytt Comfort AB, Laholm
-Take Care, Laholm

Tänk dock på att:
Ifall en tid behöver avbokas måste detta ske senast 24 timmar innan. Ej avbokad tid 24 timmar innan debiteras med fullt pris!

Har ni några som helst frågor kring min massage eller mig är ni varmt välkomna att kontakta mig. Boka tid för massage redan idag!

Företagsmassage

Företagare har här ett utmärkt tillfälle att se om sin personalvård genom att investera i friskvård och framför allt massage till sina anställda. Genom att göra det så investerar ni samtidigt i ert företag då det kostar att ha sin personal sjukskriven, kanske på grund av sådant som ont i ryggen, ont i nacken eller axlar.

Företagsmassage borde vara obligatoriskt på varje arbetsplats, enligt min mening.

Jag kommer gärna ut till er arbetsplats och utför massage till er och era anställda på plats, enligt ett kontrakt/avtal som vi tillsammans tar fram. Med min företagsmassage är jag aktiv i Halland och Skåne, i städer såsom Laholm med omnejd.

Massage Halmstad